Acrylic Glove Box Nedir? Glove Box Modelleri

17-04-2023 10:16
Acrylic Glove Box Nedir? Glove Box Modelleri


Acrylic Glove Box

   Laboratuvarlarımızın içine bir laboratuvar yapma fikri nasıl olurdu? Hassas çalışmaların yapılabileceği bir laboratuvar.. Acrylic Glove Box sayesinde laboratuvarlarımız içerisinde bir laboratuvarımız daha olacak.

 
 Acrylic Glove Box ; kontrollü ortamda kontaminasyona duyarlı bir ortamda malzeme-numuneleri izole etmek veya biyolojik tehlike içeren örnekler ile güvenli şekilde çalışmak için kullanılmaktadır. Masa-tezgah üzerine yerleştirilebilen Acrylic Glove Box, vakumlu hava dolabı ve yan kapısı ile daha büyük bir çalışma alanı sunmaktadır. Acrylic Glove Box içerisi her açıdan net görünebilsin diye şeffaf polikarbonat malzemeden üretilmiştir. Acrylic Glove Box’ın polikarbonat yapısı, çok çeşitli kimyasallara, darbe dayanımına ve çizilmelere karşı yüksek direnç göstermektedir. Ayrıca temizliği de çok kolaydır.

 
Kontaminasyonun ve safsızlığın önemli olduğu ileri düzey çalışma alanları ile, BSL 3 - BSL 4 seviyede laboratuvarlar, maden araştırma enstitüleri, nano teknoloji, viroloji, genetik, fizik, kimya, kriminoloji, uzay teknolojisi laboratuvarları, vb. alanlarda kullanılmaktadır.


 Acrylic Glove Box ;

 - Acrylic Glove Box (sadece kabin)

 - Acrylic Glove Box (Otomatik basınç kontrollü)

 - Acrylic Glove Box (Otomatik nem kontrollü)

 - Acrylic Glove Box (Otomatik basınç ve nem kontrollü)


 
İhtiyaç türünüze uygun Acrylic Glove Box modelini seçip çalışmalarınıza hemen başlayabilirsiniz. Üst düzey çalışmalarda en doğru sonuç ve en iyi performans için Acrylic Glove Box(otomatik basınç ve nem kontrollü) modeli en uygun modeldir. Çalışma ortamını istenilen uygunlukta basınç ve nem oranını ayarlar ve çalışma kolaylığı ve rahatlığı sağlar. Otomatik olarak hem nemi hemde basıncı aynı anda dengede tutar bu sayede  
laboratuvarınızdaki diğer çalışmalarınızı yaparken  (Acrylic Glove Box (otomatik basınç ve nem kontrollü) işinizi kolaylaştırarak rahat bir çalışma ortamı yaratır.. Uygun fiyat garantisi ile Labtedarik.com stoklarında.


Detaylı bilgi için: info@labtedarik.com

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.