Laboratuvar Tipi Bulaşık Makineleri

24-05-2023 12:14
Laboratuvar Tipi Bulaşık Makineleri

Eurping Laboratuvar Tipi Bulaşık Makineleri

Eurping marka laboratuvar tipi bulaşık makineları, cam ve diğer laboratuvar eşyalarının temizliğini sağlamak için muhteşem özellikler sunmaktadır.

 Laboratuvar tipi bulaşık makinesi kullanmanın sağladığı yararlar ;

   Ölçüm hassasiyeti olan (Mezür, erlen, beher, vb.) malzemelerin el ile yıkanması sırasında içinde oluşan çizikler ve deterjan kalıntıları ölçüm sonuçlarını doğrudan etkilemektedir. Bulaşık makinesinde ise jet boru rafları sayesinde yüksek basınçlı su ile sepetteki her malzeme de aynı oranda temizleme işlemi yapıldığından ölçüm hassasiyetini ve ölçüm malzemelerini korumaktadır. Aynı zamanda yıkama anındaki yüksek sıcaklık seviyesi sayesinde elde yıkamaya göre daha geçerli bir ön sterilizasyon sağlamaktadır.  Durulama sırasında cihaz saf su aldığı için yıkama işlemi bittikten sonra bulaşıkları steril halde kullanıma sunmaktadır. Bu sayede kullanım öncesinde tekrar otoklavlama gereksinimini ortadan kaldırmaktadır ve zaman kazandırmaktadır. Laboratuvar tipi bulaşık makinesinde yıkanan malzemeleri cihaz içerisinde saklayarak kontaminasyon ve kirlenme riskini ortadan kaldırabilirsiniz. 

  1. Eurping laboratuvar tipi bulaşık makineleri tüm laboratuvar cam malzemelerini korozyona uğratmadan yoğun kimyasallardan arındırmak için tasarlanmıştır.
  2. Eurping laboratuvar tipi bulaşık makineleri geniş program menüsü ile kullanıcıya en hızlı, ekonomik ve verimli çalışma imkanı sunmaktadır.
  3. Eurping  laboratuvar tipi bulaşık makineleri, hem personelin sağlığı ile ilgili riskleri ordadan kaldırmakta hemde bilimsel çalışmalarda kontaminasyon nedeniyle doğabilecek yanıltıcı sonuçları minumuma indirgemektedir.
  4. Eurping  laboratuvar tipi bulaşık makineleri geniş programlama menüsü ile kullanıcısına en hızlı, ekonomik ve verimli çalışma seçeneğini sunar. Böylece tüm organik, inorganik ve kimyasal kirlenmeden çok kolayca kurtulabilirsiniz.


Eurping Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi Modelleri ;

Eurping LW190 Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi
Eurping LW190 Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi

Eurping LW190 Plus Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi
Eurping LW190 Plus Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi

Eurping LW220 Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi

Eurping LW220 Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi

Eurping LW320 Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi

Eurping LW320 Laboratuvar Tipi Bulaşık Makinesi

Detaylı bilgi ve fiyat teklifleri için : info@labtedarik.com

Eurping


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.